7 tips para la decoración de cuartos de adolescentes – Children’s Spaces


Uttråkad av din tristiga sovrumsinställning? Vill du ha något som bättre återspeglar din personlighet? Sovrummet är ditt personliga utrymme; en plats inte bara där du sover och bevarar dina personliga föremål, utan också en plats att generera idéer. En plats så nära hjärtat, den förtjänar att utformas efter din smak och personlighet.

Vi tillbringar större delen av dagen utanför vårt hem, så vi glömmer ofta att organisera vårt sovrum. Tänk dock på att sovrummet är som vår fristad efter en lång, hektisk dag. Ett organiserat och snyggt rum kan hjälpa oss att tänka tydligt och koppla av efter stress i arbetet. Sovrumsmöbler i ek lägger till skönheten i ditt sovrum och är hållbara, säkert att hålla länge.

Innan du börjar arbeta med ditt sovrum, här är några av de idéer som kan följa din personlighet.

Djärv och vacker

När du går in i någon rum är det första som fångar din uppmärksamhet troligtvis färgschemat. Om du är i början av tjugoårsåldern har du kanske redan letat efter inspiration i färgschema och besviken tillbaka. Många hemsidor för heminredning föreslår att hålla färgen på sovrummet enhetlig; med ett enkelt, svartvitt tema. Men om du är mer extrovert eller en djärv person, kanske detta inte passar din stil. Lek med färgerna och fundera på att göra en färgkontrast för att komplettera dina sovrumsmöbler i ek. Om du redan har planerat för ett sängbord av ek och ek i garderob, kan du överväga att välja en färgpalett som matchar sängkläder och gardiner.

Serene and Calm Shelter

Nu är det något för de människor som har en mer lugn och inåtvänd natur. I motsats till det färgstarka temat i sovrummet som fungerar för mer extroverta människor, kan ett mer neutralt färgschema vara magi för dig. En sak som vi behöver rensa är att dyster inte är lika med lugn. Det betyder inte att du inte kan göra något djärvt med neutral färg. Det handlar om att skapa en perfekt atmosfär för ditt sovrum. Komplettera detta med ek sovrumsmöbler och tillbehör med växter, belysning eller ljus.

När allt kommer omkring, vill du att något ska likna din personlighet, inte någon annan.

Filmtema Den

Så du är någon som älskar att titta på film och ha filmaffischer på dina sovrumsväggar. Men detta är bara ett enkelt sätt att uttrycka din kärlek till film. Du kan göra något mer spännande för att njuta av din filmtid med stil. Du kan sätta ett hörnområde med några nödvändiga artiklar av sovrumsmöbler i ek. Detta kan dekoreras med affischer eller något annat konstverk för att lyfta fram din kärlek till film. Du kan också bjuda in dina vänner på filmkväll och låta dem beundra din samling av filmer organiserade i din ek-TV-enhet.

Book Lover Corner

Hela idén handlar inte om att visa upp de saker du har intresse av utan att skapa ett utrymme för dig där du kan njuta och koppla av. Bokläsning är ett missbruk för vissa människor, så varför inte bygga ett utrymme att njuta av din läsningstid? Ett utrymme för din läsning med en bokhylla för ek för att organisera dina böcker och tidskrifter och korrekt belysning är din väg att gå. Din lista över sovrumsmöbler i ek måste innehålla bokhylla och soffbord för detta ändamål.

Nu är det upp till dig att bestämma hur du vill dekorera ditt utrymme för att kreativt visa upp dina passioner.